Cioloș: Secția de arși de la Spitalul Floreasca va începe să funcționeze în câteva săptămâni; acolo a fost delăsare

on . . Accesări: 2187

 

 

 

În câteva săptămâni secția de arȘi a Spitalului Floreasca din București va începe să funcționeze, a declarat premierul Dacian Cioloș, informează AGERPRES.

"A fost un fel de delăsare. Nu s-au dus lucrurile până la capăt pentru că s-a finalizat investiția, dar nu au fost, din câte am înțeles, suficienți medici pregătiți sau au fost medici care datorită și nivelului de salarizare și a responsabilităților pentru că să lucrezi într-o secție de arși presupune o responsabilitate mult mai mare decât în orice alt domeniu. (...)

A fost o problemă de preluare a acelei secții de către medici. În momentul de față, avem câțiva medici care sunt la un training în străinătate și urmează să vină în zilele următoare să deschidem această secție. (...) Eu am înțeles că în câteva săptămâni — am discutat chiar astăzi cu domnul ministru al Sănătății — vom avea prima echipă de medici care va veni în urma acestui training și ar fi în măsură să preia o parte din această secție, câteva saloane, și să înceapă să funcționeze", a spus Cioloș, într-un interviu difuzat duminică de Pro Tv. 

El a susținut că în acest caz, ca și în altele domenii, precum infrastructura, lucrurile au fost privite 'secvențial'.

Continuarea articolului pe Agerpres.

Sursa: AGERPRES

 

 

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!