Sibiu: Spitalul de Psihiatrie, în topul instituțiilor de asistență socială din România

on . . Accesări: 1453

 

 

 

 

 

 

 

Potrivit unui comunicat emis de Consiliul Județean Sibiu, spitalul de Psihiatrie Sibiu, care se află în subordinea sa, a fost nominalizat în topul celor trei instituții românești care sprijină meseria de asistent social, în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, informează AGERPRES. 

"Spitalul de Psihiatrie 'Dr.Gheorge Preda' a fost nominalizată în primele trei din cele 70 de instituții ce sprjină meseria de asistent social, care s-au înscris în competiție.

Doresc să felicit conducerea și întreaga echipă a Spitalului de Psihiatrie care a contribuit la rezultatul obținut. Este realmente o onoare atât pentru Spitalul de Psihiatrie, cât și pentru Consiliul Județean Sibiu că sunt recunoscute la nivel național meritele și proiectele compartimentului de asistență socială al spitalului, care au o activitate dificilă și solicitantă, având în vedere profilul medical și social al pacienților cu care lucrează", a declarat marți, Constantin Șovăială, vicepreședintele cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Sibiu

Continuarea articolului pe Agerpres.

Sursa: AGERPRES

Sursa foto: mesageruldesibiu.ro

 

 

 

 

 

 

 

Citeste si...

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!