0800.390.678 - prima linie telefonică gratuită pentru prevenție și suport în prematuritate

on . . Accesări: 1157

 

 

 

Marți, 8 martie, va fi lansată de către Asociația Unu și Unu prima linie telefonică gratuită din România care se adresează atât familiilor cu prematuri, cât și celor în care femeia are o sarcină cu risc de naștere prematură, informează AGERPRES.

Săptămânal, de luni până vineri, părinții vor putea suna la numărul 0800.390.678 pentru a discuta cu un doctor ginecolog, doctor neonatolog, jurist, psiholog sau părinte, a informat asociația, printr-un comunicat transmis AGERPRES.

 

"Am ales cu grijă această dată și ne pregătim de mult să anunțăm lansarea acestui proiect dedicat femeilor și mamelor în special. "Alo, Prematuritate" este primul call center multidisciplinar din Europa care vine ca un sprijin, dar și ca o sursă credibilă de informare, consiliere și suport moral pentru femeile însărcinate aflate la risc de naștere prematură, dar și pentru părinții care traversează această perioadă sau doresc să își monitorizeze bebelușul corect după externare", a precizat vicepreședintele Asociației Unu și Unu, Diana Gămulescu, citată în comunicat. 

Continuarea articolului pe Agerpres.

Sursa: AGERPRES

 

 

 

Citeste si...

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!