Corporatiștii își pot lăsa pe mâini bune bunicii și părinții

on . . Accesări: 1276

 

 

 

Intermedicas Worldwide , prima clinică din România specializată în second opinion medical și brokeraj de medici, lansează un serviciu destinat persoanelor de vârsta a treia, dar creat pentru a răspunde nevoii de siguranță a angajaților din mediul corporate și antreprenorial. 

Serviciul în sine a fost creat mai ales pentru acele persoane care, în ritmul unei vieți profesionale alerte, nu pot fi alături de părinții sau de bunicii care au nevoie de îngrijire medicală constantă pentru boli cronice sau acute. 

 

Un medic dedicat, numit manager de caz, care poate fi accesat 24/7, le oferă seniorilor din familie sfaturi medicale telefonice, se ocupă de programări la clinici private sau de stat, de administrarea medicamentelor, asigură recoltarea de analize și vizitele la domiciliu. 

Pentru situațiile de urgență medicală, managerul de caz se ocupă de transportul cu ambulanța, însoțirea pacientului la spital, în sistem privat sau de stat, monitorizarea pe toată perioada spitalizării și după externare. De asemenea, managerul de caz se asigură că familia pacientului este informată corect și în timp util asupra stării pacientului.  

“Am creat acest serviciu care ne ajută să ne știm în siguranță părinții sau bunicii atunci când suntem ocupați sau poate când suntem plecați în concediu sau în delegație. Știm că aceștia pot suna o persoană dedicată care se preocupă de ei așa cum am face noi. Mai mult, este un medic care poate gestiona de la o solicitare medicală punctuală, de rutină, la situații neprevăzute“, declară Ana Maria Marian, CEO Intermedicas. 

Costul lunar al acestor servicii pornește de la 25 de euro pe lună și ajunge până la maximum 150 de euro pentru cazurile cronice. 

“Serviciul a fost achiziționat și de familii având unul sau mai mulți copii. Aceștia doreau mai ales să știe că pot suna la o anumită persoană care să se ocupe integral de rezolvarea unei probleme medicale fie pentru situații simple, fie pentru situații de urgență“, mai adaugă Ana Maria Marian. 

Acesta este un serviciu accesibil, creat în premieră de o clinică de second opinion medical pentru a deservi nevoile specifice ale beneficiarilor finali și ale persoanelor care achiziționează acest tip de servicii pentru seniorii din familie. 

DESPRE INTERMEDICAS

Fondată în anul 2011, Intermedicas este prima clinică din România specializată exclusiv pe  servicii de second opinion medical, cu acces direct la medici de talie internațională din Europa SUA și Japonia. Intermedicas oferă servicii de second opinion, diagnosticare și tratament medical în România și în străinătate și specializări medicale de nișă - chiropractică, nimfoplastie sau aritmologie. De asemenea, Intermedicas a implementat un program lunar de Visiting Professors în care pacienții pot întâlni în fiecare lună medici cu expertiză internațională în diferite practici medicale. Nu în ultimul rând, Intermedicas este un activ broker de medici. Pentru mai multe detalii, vă invităm pe http://www.intermedicas.com și www.facebook.com/intermedicas. 

 

 

 

 

Citeste si...

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!