Curs European de Ecocardiografie

on . . Accesări: 6023

congres111.jpgAsociaţia Europeană de Ecocardiografie împreună cu Grupul de Lucru de Ecocardiografie al Societăţii Române de Cardiologie organizează la Muzeul de Arta, Bucureşti, între 15-17 aprilie 2010 Cursul European de Ecocardiografie: „Clinical applications of echocardiography: old and new”. Directori de Curs: Carmen Ginghină, Bogdan A. Popescu, Jose Zamorano (Spania). Taxa de participare pentru medici specialişti şi primari este de 630 RON (150 Euro), iar pentru medici rezidenţi este de 420 RON (100 Euro - este necesară dovedirea calităţii de medic rezident!), taxa putând fi achitată în limita locurilor disponibile până pe data de 31 martie 2010. Taxa de participare va include participarea la toate lucrările, primirea de materiale legate de curs, ca şi participarea la programul social pe parcursul manifestării.

 
Detalii despre program vor fi disponibile atât pe site-ul www.cardioportal.ro, cât şi pe site-ul Asociaţiei Europene de Ecocardiografie:
www.escardio.org/communities/EAE/congress-meetings/Pages/educational-courses.aspx

Secretariat ştiinţific: Grupul de Lucru de Ecocardiografie al Societăţii Române de Cardiologie
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Persoana de contact: Dr. Elena Floareş, Tel: 0754275877

Secretariat organizatoric: Media Med Publicis
Tel : 031 1013221, 031 1013234, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!