Al ªaisprezecelea Program Naţional cu tema Protecţia Radiologică

on . . Accesări: 6754

Centrul Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti şi Expert PRO-RAD SRL organizează la sediul centrului Bucureşti în perioada 11-13 mai 2007, Al ªaisprezecelea Program Naţional Intensiv de Educaţie Medicală Continuă cu tema „Protecţia radiologică în diagnosticul radiologic şi radiologia intervenţională”. Cursul se adresează medicilor radiologi, stomatologi, ftiziologi, intervenţionişti, de medicina muncii şi igiena radiaţiilor, inginerilor de service, fizicienilor şi responsabililor cu securitatea radiologică din ASP-uri şi spitale.
  Cursul este structurat pe programa Agenţiei Internaţionale pentru Energia Atomică-Viena şi este creditat EMC cu 18 credite de către Colegiul Medicilor, respectiv 24 credite de către Colegiul Medicilor Dentişti. Cursul are avizul Comisiei Naţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare pentru curs de reciclare privind securitatea radiologică în domeniul generatori de radiaţie, în vederea obţinerii prelungirii permisului de exercitare-nivel 2.
  Informaţii suplimentare şi înscrieri la tel: 0723.490.115, tel/fax: 021-746.19.92 sau prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în perioada 9-30 aprilie 2007.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!