Conferinţa Naţională a Pacienţilor

on . . Accesări: 3764

congres111.jpgSănătatea Media Group organizează pentru prima dată în România Conferinţa Naţională a Pacienţilor. Evenimentul, care va avea loc la Bucuresti, în perioada 11-13 martie 2010, este realizat în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale si Autorităţii Judecătoresti, Universitatea de Medicină si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti si Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu”.

Conferinţa Naţională a Pacienţilor, cel mai important eveniment dedicat informării si îmbunătăţirii condiţiei pacientului român, va reuni reprezentanţii tuturor asociaţiilor de pacienţi din România, reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, ai Direcţiilor de Sănătate Publică, dar si oficialităţi din cadrul Comisiilor de Sănătate din Camera Deputaţilor si Senatul României, medici si reprezentanţi ai farmacistilor. „Conferinţa Naţională a Pacienţilor este o idee inovatoare în România. Niciodată vocea pacientului român nu a avut ocazia de a fi auzită atât de tare. A sosit momentul în care reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi îsi pot exprima punctul de vedere si pot împărtăsi autorităţilor din domeniu problemele pe care le întâmpină în sistemul de sănătate românesc, pentru a găsi împreună soluţii optime în vederea îmbunătăţirii condiţiei pacientului român”, a declarat Simona Vlădica, director al companiei Sănătatea Media Group.
Desfăsurată sub sloganul „Comunicare pentru sănătate. Sănătate pentru pacienţi”, conferinţa va fi structurată pe parcursul a trei zile de dezbateri tematice.

Pentru informaţii suplimentare si înscrieri la Conferinţa Naţională a Pacienţilor: www.infopacienti.ro

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!