Conferinţă Naţională de Cardiologie cu participare internaţională

on . . Accesări: 4193

congres111.jpgUniversitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş în colaborare cu Societatea Maghiară de Cardiologie, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Mureş - Clinica de Cardiologie şi Societatea Muzeului Ardelean organizează la Târgu Mureş în perioada 29 iunie - 4 iulie 2009 A VIII - a Conferinţă Naţională de Cardiologie cu participare internaţională. Participarea la conferinţă va fi creditată de Colegiul Medicilor din România cu 30 puncte de Educaţie Medicală Continuă. Sâmbătă 4 iulie se va desfăşura şi o Sesiune de Comunicare ªtiinţifică pentru asistente medicale.

Tematica abordată pe parcursul manifestării ştiinţifice cuprinde:
 - actualităţi în diagnosticul şi tratamentul bolilor arteriale obstructive periferice
 - actualităţi în managementul sindroamelor coronariene acute
 - simpozion de ecocardiografie organizat în colaborare cu grupurile de lucru de ecocardiografie ale Societăţii Române de Cardiologie şi Societăţii Maghiare de Cardiologie
 - actualităţi în diagnosticul şi tratamentul aritmiilor
 - prevenţie şi recuperare cardiovasculară

Taxa de participare este de 150 RON pentru medicii specialişti, respectiv 50 RON pentru medicii rezidenţi şi se va achita pe loc la secretariatul manifestării. Studenţii şi medicii pensionari beneficiază de gratuitate.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Mureş, Clinica de Cardiologie, Str. Gh. Marinescu nr. 50, tel/fax: 0265-211595, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!