Congresul Euroson 2008

on . . Accesări: 5043

Federaţia Europeană a Societăţilor de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie (EFSUMB) împreună cu Societatea Română de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie (SRUMB) organizează în perioada 31 mai – 3 iunie 2008 Al XX-lea Congres al EFSUMB, A a XI-cea Conferinţă Naţională de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie. Congresul va fi creditat de către Colegiul Medicilor cu puncte de EMC. Programul ştiinţific al manifestării include numeroase oportunităţi educaţionale, sesiunile congresului acoperind o varietate mare de teme, inclusiv aplicaţii clinice noi în ultrasonografie, aspecte controversate din practica curentă, date despre ultimele cercetări şi descoperiri în ultrasonografie, simpozioane satelid. Pe parcursul congresului vor avea loc workshop-uri „Meet the expert” care vor oferi participanţilor posibilitatea de a dezbate anumite teme cu experţii în domeniu.
Taxe de participare achitate până la data de 1 aprilie 2008:
- pentru membrii EFSUMB*: 150 EURO
- pentru nemembrii: 200 EURO
- pentru participanţii din ţările non UE: 100 EURO
- pentru medici rezidenţi (sub vârsta de 30 de ani): 90 EURO
Taxe de participare achitate după data de 1 aprilie 2008:
- pentru membrii EFSUMB*: 200 EURO
- pentru nemembrii: 250 EURO
- pentru participanţii din ţările non UE: 150 EURO
- pentru medici rezidenţi (sub vârsta de 30 de ani): 100 EURO
Taxa de participare pentru cursurile postcongres: 100EURO/curs
Taxa de participare pentru cursul Basic Doppler: 80 EURO
Taxa de participare pentru o zi: 80 EURO
Taxa de participare pentru workshop-uri Meet the Expert: 20 EURO/zi, 40 EURO pentru cele 3 zile. După data de 10 mai 2008 nu se vor mai face înregistrări.
* taxa redusă de participare se acordă pentru persoanele care se regăsesc în baza de date a EFSUMB; membrii SRUMB care şi-au achitat cotizaţia până la data de 20 iulie 2007 sunt în baza de date a EFSUMB, ceilalţi participanţi pot lua legătura cu SRUMB pentru a verifica dacă sunt membrii EFSUMB.
Detalii privind modalităţile de plată se pot afla pe site-ul http://euroson2008.ro/

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!